Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

Laaggeletterdheidstraining Voor wie?

We weten allemaal dat er na schooltijd een hele nieuwe wereld van werk te doen is, afgezien van wat de schoolverlaters gaan doen. We weten dat mensen die een opleiding hebben genoten, de beste zijn wat betreft hun vooruitzichten op een baan. Dus we hebben laaggeletterdheidstrainingen voor wie? Dat is een zeer relevante vraag die aandacht verdient! Het antwoord is niet zo eenvoudig als je zou denken.

Ten eerste is het niet helemaal eerlijk om te verwachten dat mensen alle kennis van een volwaardige opleiding hebben. Dit komt omdat kennis iets is dat relatief is. We kunnen de lat wat hoger leggen als we willen en zeggen dat een goede opleiding in alle aspecten van het curriculum belangrijk is . Maar in veel ontwikkelingslanden is het niveau van geletterdheid zo laag dat mensen die tot op zekere hoogte zijn opgeleid, niet vooruit kunnen komen in het leven. Laaggeletterdheidstraining voor wie?

De realiteit is dat in veel gevallen de Laaggeletterdheidstraining voor wie? is eigenlijk een ontbrekende schakel in het onderwijscurriculum. Zo'n programma moet in het totale onderwijspakket worden opgenomen, want het is niet iets dat van de ene op de andere dag verdwijnt en de betrokkene automatisch ten goede komt.

Voor meer info klik je deze site aan: https://hetsen-visschers.nl/