Wat is de financiën van het jaar?

YFI

 Yearn.finance (YFI) kopen met iDeal | Bitcoin Meester Naarnaar Financiën, of YF, zoals het ook bekend is, is een innovatieve digitale valuta die peer to peer direct handel van landbouwproducten in realtime ondersteunt. YF is gemaakt door de Europese Commissie in reactie op de noodzaak van directe handel in landbouwfinanciële middelen en als zodanig onderhevig is aan strikte regelgeving door de Europese Unie. Dit betekent dat alle handel wordt gedaan via een aantal tussenpersonen en een strikte gedragscode wordt gehandhaafd. Als een makelaar blijkt om diensten aan te bieden in strijd met deze principes, kunnen ze uit de markt worden verwijderd en hun handelsrechten verliezen.

Het YF-protocol is gebaseerd op een nieuw concept, dat verder gaat dan de traditionele gedecentraliseerde financiën. Het is ontworpen om een platform voor handelaars te bieden om rechtstreeks toegang te krijgen tot en te kopen van goedkope financiële instrumenten zoals landbouwproducten. Het is niet bedoeld om futures of Base Metal Trading te vervangen.

In plaats daarvan wordt het gezien als een add-on naar het huidige assortiment dat op het forexplatform kan worden verhandeld.

Doorgaan wordt uitgegeven in een tokensale, vergelijkbaar met anderen op het gebied zoals IEX en Edice. Dit heeft het voordeel dat ze een zeer efficiënte en kosteneffectieve manier zijn om de vereiste tokens te verwerven voor de handel. De kosten van het produceren van de tokens zijn laag ten opzichte van andere methoden. Dit komt omdat de distributie van tokens niet wordt gedaan via een traditioneel veilingproces, maar via een Crowdsaal-methode. Dit maakt het jaar helemaal vloeibaar en hoewel in geen enkele verplichting om deel te nemen, kunnen de houders van de tokens van het jaar stemmen om hun holdings te verkopen als ze overbodig worden.

Investeren op deze manier biedt verschillende duidelijke voordelen ten opzichte van meer traditionele methoden. Allereerst omdat het een token is, wordt het opgeslagen in een beveiligde en vloeibare database en is deze toegankelijk via alle leden van het netwerk met klik op een knop. Dit betekent dat, zelfs als een lid afwezig is en er geen back-up is gemaakt, het geïnvesteerde geld nog steeds zal zijn. Op deze manier kan de financiën van het jaar een hogere liquiditeitsclassificatie onderhouden dan vele andere platforms als gevolg van de veiligheid van de beleggingen die worden vastgehouden.

Een ander voordeel is het feit dat dit een op internet gebaseerd product is, met directe toegang tot fondsen.

Dit wordt bereikt door de implementatie van een kluisdienst, waar de houder van het token hun geld in staat is om hun geld te houden in wat een veiligheidskluis wordt genoemd. Dit is waar veilige opslag optreedt, en alleen geaccrediteerde aanbetalingsaanbieders kunnen dit toegang krijgen. Dit is een maat voor de liquiditeit van de investering en wordt gemeten in termen van percentage van de totale blootstelling van de markt.

Dit betekent ook dat er een aanzienlijke volatiliteit is in de prijs van het token en de blootstelling van het risico. Tijdens het worden opgeslagen in een veilige en veilige omgeving, gaan de flexibiliteit en toegankelijkheid van dit activum ver buiten het middel van een traditioneel beleggingsvoertuig. In termen van volatiliteit is het momenteel ingesteld op 10%. Vanwege de mate van controle die aan gebruikers wordt geboden, is het waarschijnlijk dat toekomstige verbeteringen aan het protocol deze figuur vrij dramatisch zullen stijgen. Het blijft echter voorlopig op dat niveau stevig vast en toont het de werkzaamheid van het gebruik van dit platform voor allerlei ondernemingen.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester