Wat is een bulletjournal? Hoe u er vandaag een kunt gebruiken

Wat is een bulletjournal? Hoe u er vandaag een kunt gebruiken

Wat is een bulletjournal? Een bullet journal ideeën is precies hoe het klinkt: een dagboek waarin je in een dagboekachtig formaat schrijft over je projecten en gebeurtenissen met betrekking tot je werk en andere projecten. In plaats van gewoon papier en potloden te gebruiken, gebruik je in plaats daarvan een digitale camera om actiefoto's van je projecten te maken. Deze actiefoto's worden vervolgens elektronisch opgeslagen in een notitieboekje, zodat je terug kunt kijken en kunt zien hoe ver je bent gekomen met je schrijven. Bullet journals worden al jaren gebruikt door diegenen die doelen stellen en managementtaken hebben. Meer mensen wenden zich tot dit soort dagboeken omdat het heel gemakkelijk te gebruiken is en de gebruiker de voortgang van hun projecten in realtime kan vastleggen, wat betekent dat ze tastbare resultaten kunnen zien (zoals het schrijven van een boek of het verbeteren van hun verkoop) van hun schrijven en plannen in een kwestie van dagen in plaats van weken of maanden.

Wat is een bulletjournal?

Een ander voordeel van het gebruik van een digitaal dagboek als dit is dat je meteen kunt beginnen met schrijven en je voortgang kunt bijhouden. Bij de meeste digitale planners hoeft u alleen maar in te loggen op uw account met uw pc, waarna u kunt beginnen met het opschrijven van alles wat u doet op het gebied van werk, afspraken, enz. Nadat u bent ingelogd op uw account, kunt u gewoon ontspan en laat het systeem al het werk voor u doen terwijl u uw normale activiteiten uitvoert. In veel gevallen kunt u binnen een paar minuten aan de slag met schrijven en journalen. Als je hiermee aan de slag gaat, zul je merken dat het proces helemaal niet lang duurt, en als je eenmaal begint met het regelmatig bijhouden van een dagboek en schrijven, zul je merken dat je meer controle hebt en meer in harmonie bent met jezelf en hoe je wilt dat je leven verloopt.

Dus nu je weet wat een dagboek is, moet je ook weten wat een bullet journal is. De voordelen van het bijhouden van uw activiteiten op het gebied van werk, persoonlijk, sociaal, spiritueel, enz. zijn behoorlijk krachtig. Als je het probeert, zul je versteld staan hoeveel meer georganiseerd, gefocust, gelukkig en succesvol je kunt zijn!

Zoek meer informatie op: Mylovelynotebook.nl