Wat is het project achter de ontwikkeling van de twee projecten?

etherische

Wat is het project achter de ontwikkeling van de twee projecten?

In de toekomst zal elk bedrijf via internet zijn verbonden en naar verwachting zal tegen het jaar 2021 elk bedrijf over de hele wereld op een netwerk van virtuele servers en slimme contracten draaien. De reden voor deze trend is dat er een fundamentele verschuiving zal plaatsvinden in de manier waarop dat bedrijf met elkaar en met hun klanten omgaat. De virtuele transactie vindt plaats via slimme contracten, ook wel bekend als smart contract-protocol of gewoon 'smart contract'. Met deze technologie kunnen bedrijven waarde van de ene partij naar de andere overdragen zonder tussenkomst van een derde partij. Er zijn vier belangrijke elementen voor slimme contracten:

Het belangrijkste doel van het project achter de ontwikkeling van het Bitcoinmeester.nl ethereum -project was het bouwen van een open source-gemeenschap, die de Ethereum Enterprise Foundation wordt genoemd. Dit moest een boost geven aan het e-business ecosysteem. Nu, in de afgelopen twee maanden, werd het eerste e-commerceplatform op basis van de e-blockchain-technologie gelanceerd, de Enterprise Wallet. In dezelfde periode werd het e-businessbedrijf Equico opgericht, dat de integratie van slimme contracten in e-business en de onderliggende infrastructuur gaat vergemakkelijken.

Het hoofddoel achter beide projecten is om e-contracten over meerdere netwerken te laten lopen, zoals de e-blockchain en het mainframe. De e-blockchain verwijst naar het netwerk van computers die transactieverwerking vergemakkelijken; het mainframe is een computersysteem dat de hele tijd draait zonder de status van zijn interne status te veranderen. Beide projecten zijn ontworpen om een veilig, veilig en goedkoop computerplatform te bieden dat voor iedereen toegankelijk is. Zowel ethereum als het Virtual Machine (VME)-project zijn ontworpen om een zeer functionele en kosteneffectieve computeroplossing voor ondernemingen te bieden. Ze zullen complete blackness computing mogelijk maken, wat een breed scala aan mogelijkheden voor zakelijk gebruik beschikbaar zal maken.

Zoek meer informatie op: https://bitcoinmeester.nl/